När jag var i USA

63DD2199-9D11-430A-BEFE-EF50478CAB81Jag var i Florida i höstas. Klimatet och vädret där var varm och fuktigt. Ibland regnade det också. Den här bilden tog jag när jag var i Key West, USAs sydligaste punkt. Först landade jag i Miami på söndag kväll. Sedan sov jag hela natten. På morgon skulle vi till Hertz och hyra en bil och sedan på kvällen sov vi en natt i Layton, halv vägs till Key West. Sedan nästa morgon åkte vi i omkring 3 timmar till Key West. På vägen såg jag några ödlor och vid sidan av vägarna var det jätte många palmer och exotiska träd. Direkt när vi kom till Key West tog vi bilder vid den kända Southermost. Nästa dag gick vi till Ernest Hemingways museum. Nästa dag badade jag i havet en liten stund sedan åkte vi till Homestead. Dagen efter det åkte vi till Fort Myers och såg alligatorer i Everglades. Vi åkte sedan till Clearwater beach där det var jättekallt vatten. Sedan åkte vi till Cocoa beach och dagen efter åkte vi lite norr ut till Kennedy Space center och åkte runt i bussar till olika områden. Dagen efter det var det den näst sista dagen i Florida då var vi i Miami Beach och badade i havet. Sedan åkte vi hem.

Annons

En tanke på “När jag var i USA”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s